Ana Sayfa | Yardim/SSS | RSS Feed | Iletisim

Önceki Başlıklar

Replikler (23. Bölüm)
Set İzlenimleri (Medea_Barış)
13. Bölüm (Videolar)
23. Bölüm (Videolar)
24. Bölüm Senaryolar (tarık_naz)
18. Bölüm (Videolar)
Fotoğraflar - 2
23. Bölüm
12. Bölüm (Videolar)
Replikler (22. Bölüm)
 

24 Aralık tarihli Uğur Kedi mesajı

Aralık 24, 2006

1
selamlar hepinize. nihayet gelebildim. gerçekten ağır bir haftaydı. 23'ü beğenmenize çok sevindim. 24 ve 25 de çok çok ama çok güzel. hulusi metroseksüelliğin tarihini yazıyor. hele bir çantası var ki...bu kadar mı trendi olur. samim dünya şekeri bir gay. ve tabii teo...hulusi'ye böyle meydan okunur da hulusi bunu görmez mi? sadri tarık'ın jestinin üzerine yatmayacak tabii ki. o, hayal kahramanlıklar üzerine değil, beceriksizce de olsa gerçekler üzerine bir aşk istiyor. ve tabii zaman alacak, tarık şüphesinden kurtulması. neticede herkes sevdiği için biricik olmak istemez mi? tarık'la naz'a gelince...o öpüşme gerçek mi rüya mı diye diye hem sizin kafanız karıştı, hem naz'ın. ama gerçek olma ihtimali, naz'ın durumu rasyonalize etme gereği doğurdu. yani demem o ki, evet öpüştüler ve akılları karıştı. ama bu o kadar olmaması gereken bir şey ki, naz'cık bu durumu kurtarmak için "askerlik arkadaşlığı" tadında bir ilişki yaratıyor. o kadar iyi arkadaşız ki-babasının dediği gibi-hani başka ne olsun? tabii naz böyle yapar da tarık durur mu? o da bu topa öyle bir giriyor ki...zaten bunlar malum, ikisi de inatçı keçi. onun için diyorum ilan-ı aşk öyle böyle olmayacak.
bu arada ratingler iyi gidiyor gerçekten. ab de düşük olmak biraz da kanalın ab'yle ilişkisiyle ilgili. ama ocaktan itibaren panelde ab %8'le temsil edilecek. bu bizim için avantajlı bir durum olabilir. tabii televizyonculuk açısından aynısını söylemek mümkün değil.
birinizin yazdığı gibi,aşk üzerine, bütün temel kavram ve değerler üzerine hiç ödün vermeden düzgün bir iş olması bizim için çok önemli. kızdığınız şeylere bile dönüp bakarsanız, aslında olması gerektiği gibi sonuçlanıyor. yalanlar bile masum...büyük sözler söylemeden, hayatın tam da kendisi gibi..."seviyeli ilişkiler" yok bizim dizimizde. sıcak, samimi ve sahici. kafamızdaki engellerden yaşayamadığımız herşey gibi ve kadar. evet biraz genç belki ama hangi evde hulusi-belgin yok? çocuklarına teslim vahi yok? işte böyle...fırsat oldukça haberleşmek üzere...
2
dizimizden sizler memnun olduğunuz sürece biz ve kanalımız da memnun olacağız. 39'a da gideceğiz. ama naz ve tarık'ın öyle açılımları var ki, aslında 52 planlıyoruz.

Dizifilm.com forumlarindan alintidir.