Ana Sayfa | Yardim/SSS | RSS Feed | Iletisim

Önceki Başlıklar

48. Bölüm (Videolar)
48. Bölüm
20 Haziran Uğur Kedi Mesajı
Burhan Ayeri (Akşam Gazetesi) 19.06.07
48. Bölüm Senaryosu (flower98) -- 8. kısım eklendi --
Replik ve Yorumlarla 47. Bölüm (Ebru Karaca)
Tüyo (16.06.07) YENİ!!!
47. Bölüm (Videolar)
Replikler (47. Bölüm)
Burhan Ayeri (Akşam Gazetesi) 15.06.07
 

Müjdeler Olsun Dizimiz Star'da Devam Ediyor --Yeni--

Haziran 26, 2007



uğur kedi tarafından gönderildi (27-06-07, 18.10):

tekrar selamlar...sayfalar arasında gezinirken cavit çetin'le ilgili bir yazıya takıldı gözüm. "49. blm.de diziden ayrılıyorum" diyen. böyle bir şey kat'a doğru değil. cavit kendi ağzından, birisinin bu tür şeyler yazdığını, bunun önüne geçemediğini söylüyor. bu tür sorunlar yok. çekimler cuma günü bodrum'da başlıyor. 49'un sonundaki romantizm hepimizi öldürüyor.


uğur kedi tafarından gönderildi (27-06-07, 12:13):

selamlar hepinize...öncelikle jenn'i çok merak ettim. devam tüyosunu bilen bu arkadaşımız kim acaba? çünkü dün kanalla görüşmeler bittikten hemen sonra durumu sizinle paylaştım. soruların cevaplarına devam. evet dizimiz tam kadro devam ediyor. ekibimiz de en az sizin kadar yy hayranı çünkü. geri kalanlar sürpriz...şimdilik...



FULYA CEYLAN tafarından gönderildi (27-06-07, 00:57):

Gönlümüzün ışıkları yeniden tüm parlaklığıyla saçılıyor. Mutluluk sarhoşu olduk hepimiz. Vaktim olsa daha çok yazardım. Ama meşgul olmak, bütün işlerimi halletmek zorunda olmak ilk defa beni bu kadar mutlu ediyor.



uğur kedi tafarından gönderildi (26-06-07, 21:52):

evet arkadaşlar, yy star'da cumartesileri yayına devam ediyor. bu en son, kesin ve doğru bilgidir. üstelik süper bir 49. blm sizi belkiyor. bir zamanlar naz tarık'a neler yapıyorsa şimdi aynını kendisi yaşıyor. hem de misliyle. aşk bacayı sarıyor da sarıyor. bundan sonra tadını çıkara çıkara bir aşk ve romantizm sizi bekliyor.


uğur kedi tafarından gönderildi (26-06-07, 21:45):

merhaba yy dostları...çok sevdiniz, çok desteklediniz, elden gelen her şeyi yaptınız...ve deee...sonuca vardınız. evet, sonuç sizin zaferiniz. dizimiz devam ediyor. hem de hiç ara vermeden. cumartesi beklediğimiz gibi oldu her şey ve de geçen haftanın neredyse iki katı kadar bir paylaşıma ulaştık. hepinize çok teşekkürler. siz istediğiniz süece yy devam edecek.


FULYA CEYLAN tafarından gönderildi (24-06-07, 13:15):

Size birkaç ipucu vereyim de içiniz rahatlasın. Çok gerildik çünkü. Mail atın ve telefon açın. Özelliklere yeni kanallara.Tabi bir de fm yapıma. Daha fazlasını söylemeye şimdilik yetkim yok. Yalancı yarim kolay kolay bitmez.

FULYA CEYLAN tafarından gönderildi (24-06-07, 13:20):

Reyting oldukça iyi. Ama artık reytingi çoktan geçti mesele. Şuan açıklayamayacağım sebepler var. Başka kanal daha hayırlı. Bunun için çalışacağız. Siz benim ne demek istediğimi anladınız

FULYA CEYLAN tafarından gönderildi (24-06-07, 13:39):

Şimdilik benden bu kadar. Gelişme olunca bana ulaştığı an bende size ulaştırırım.Yetkim dahilinde. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bende dizimizin bitmesinin erken olduğunu düşünüyorum. Yaşanacak çok şey var değil mi ama. Daha Ümitle evlenmedik."

FULYA CEYLAN tafarından gönderildi (24-06-07, 20:16):

Herşey sabah yazdığım gibi. Henüz bir gelişme yok reytinglerin olumlu etkisi dışında Bakalım önümüzdeki hafta herşey netleşir. Star final yazarsa iş biter başka alternatifler doğar. Yazmazsa devam eder. Şuan pek birşey belli değil.