Ana Sayfa | Yardim/SSS | RSS Feed | Iletisim

Önceki Başlıklar

34. Bölüm (Videolar)
35. Bölüm Senaryosu (flower98)
Replikler (34. Bölüm)
Ayşe Kökçü Röp. / Vatan TV (08 Mart 2007)
34. Bölüm (08 Mart '07)
Replik ve Yorumlarla 34. Bölüm (Ebru Karaca)
33. Bölüm (Videolar)
Replik ve Yorumlarla 33. Bölüm (Ebru Karaca)
Barış Akarsu Röp. / Hey Girl Dergisi (Mart 2007)
Replikler (33. Bölüm)
 

10 Mart Tarihli Uğur Kedi Mesajı

Mart 10, 2007


uğur kedi tafarından gönderildi (10-03-07, 18:02):

merhaba yalancı yarim dostları...hızlıca yazılanaları okumaya çalıştım. öncelikle yy ekibi sizi terketmiş filan değil. sadece zaman cenderesine sıkışmış durumda. yoksa yazdıklarınız, düşünceleriniz bizim için çok çok önemli. çoğunluğunuz burak'ın diziye girmesi nedeniyle kızmışsınız. biliyorsunuz ki zaman zaman dizimize konuk oyuncular giriyor. bu defa kendi kimliğiyle bir şarkıcının girmesini istedik ki, tarık'ın ve naz'ın duyguları gerçekçi olsun. yoksa takdir edersiniz ki fm yapımın bir şarkıcının promosyonunu üstlenmek gibi bir misyonu yok. ve biz de barış'ı ve şarkılarını sizin gibi çok seviyoruz. burak da dizideki misyonunu tamalayıp ayrılacak. ama bu durumdan, daha ciddi sonuçlar çıkarmamanızı dilerim.
gelelim gelecek bölümlere... dizimize bir oyuncu geliyor ki...sormayın. onu hepimiz çok seviyoruz. o gerçek bir komik, gerçek bir sanatçı...vahi ve hulusi'nin evi hiç böyle karışmamıştı. hacer ana kimle elele tutuşsa ortalık karşır. hulusi en çok hacer anadan çekinir. peki vahi en çok kimden çekinir. nasıl bir hikaye, kahkaha ve espri bombardımanına uğrayacaksınız anlatamam. zaten anlatmayayım, izleyin.
ve bir son söz söylemek istiyorum, artık sıkıldım bitsin bu dizi diyenlere: hayat dahil, her şeyin sonunu biliriz. ama yaşananlar ve onların nasıl yaşandıklarıdır aslolan. zaten seçenekleri değerlendirmelerinize de bakıyorum ki, evli ve çocuklu tarık-naz'ı istemememişsiniz öncelikle.
hepinize keyifli hafta sonları diliyorum.

uğur kedi tafarından gönderildi (10-03-07, 18:19):

yeni katılacak oyuncu kadın ve türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından. 36. bölümde girecek.

uğur kedi tafarından gönderildi (10-03-07, 18:27):

tabii ki bildiniz. ben türkiye'nin en önemli oyucularından derim, komik derim, kadın derim, s.p. derim de siz bilmez misiniz? evet suna pekuysal geliyor.


Dizifilm.com forumlarından alıntıdır.