Ana Sayfa | Yardim/SSS | RSS Feed | Iletisim

Önceki Başlıklar

Ünal Silver Röp. / Vatan Gazetesi (19.03.07)
Barış Akarsu Röp. / Zaman Gazetesi - Gençlik (18.0...
35. Bölüm (Videolar)
36. Bölüm Senaryosu (tarik_naz) -- 8. kısım eklen...
36. Bölüm Senaryosu (flower98) -- 10. kısım eklend...
6 Üstü Yarışma (Türkmax)
Fotoğraflar - 4
Replikler (35. Bölüm)
Barış & Merve'den Küresel Isınma Mesajı (Flash TV)
Anlat Bakalım Programı
 

17 Mart Tarihli Uğur Kedi Mesajı

Mart 19, 2007


uğur kedi tafarından gönderildi (17-03-07, 13:03):

merhaba yy dostları...gördüğünüz gibi çarşambadan korkmak için bir neden yok. gün değişikliği tanıtımı tam olarak yapılamadan yayına girdik ama gayet iyi izlendik. haftaya herkes bu değişiklikten haberdar olunca bizi kimseler tutamaz. zaten kanalımız da bu değişikliği yaparken bize çok güvendikleri için buna cesaret ettiklerini söyledi. haftaya bir de suna ablamız giriyor ki ne giriş... hulusi'nin hacer ablasına rahmet okutacak bir abla. vahi'nin ablası. yani naz'la ümit'in halası. hayatı boyunca evlenmek istemiş olmamış, adı hatice. "sen hatice'ye değil netice'ye bak" demelerine içerlediği için adını netice olarak değiştirmiş bir abla. taht kıvamında koltuğuyla geziyor. yani aslında gezmiyor, kahkaha tufanı estiriyor. tarık ciddi ciddi şarkıcı olarak keşfedilmek üzere. naz'ın aklı başından gidiyor. ya meşhur olur da kızlar etrafında pervane olursa diye. zaten ortada böyle bir kriz varken, bir de sofia adında bir dilber alfonso seni buldum nihayet diye çıkmaz mı ortaya. oetalık gerim gerim gerilmez mi...yani şahane bir bölüm sizleri bekliyor. bu arada hoş bir haber vereyim size. barış akarsu, merve sevi, ayşe kökçü ve bülent kayabaş pazartesi günü fox tv'de "sizi böyle alalım" programında pınar altuğ'un konuğu oluyorlar. biraz da özel haberler, sırlar konuşuluyor benden söylemesi. saat 12.45'de... tekrar buluşana kadar hoşça kalın.

uğur kedi tafarından gönderildi (17-03-07, 19:28):

tekrar merhaba,
öncelikle sorularınıza cevap vermek istiyorum. kanal neden kader'e değil de bize güvendi? kanalların biz fanilerden :) farklı olarak gün, hafta ve ay birinciliği gibi, hayatlarını belirleyen çok önemli kriterleri var. dolayısiyle yeni yapımlarla eldekileri potansiyellerine göre ölçüp, her günlerini yükseltmeye çalışıyorlar. kaybolan yıllar ve kader'le perşembede gün birinciliğini garantilemeyi hedeflediler. onun için çarşambada bize güvendiklerini söyledim. ikinci konu neden ekibin fox'da programa çıktığı. bizimkiler biliyorsunuz ki bütün kanalların önemli bütün programlarına çıktılar. fox da şimdi yeni, genç ve önemli olmaya aday bir kanal. "sizi böyle alalım" da kanalın en çok izlenen programlarından biri. ve size bir son an haberi...na na na nammm.... 37 de alfonso artık yakayı ele veriyor.



uğur kedi tafarından gönderildi (17-03-07, 19:44):

alfonso tabii ki naz'a karşı yakayı ele veriyor. ama doğrusunu nasıl söylesin. böyle bir riski göze alabilir mi? ayrıca "o" bizim yalancı yarimiz değil mi? ve size bir şey söyleyeyim mi bu alfonso'ya italya yolları gözüküyor. benden söylemesi...ve bir şey daha, bütün ekip olarak fikirlerinizi, kaygılarınızı, eleştirilerinizi çok çok ama çok önemsiyoruz.


Dizifilm.com forumlarından alıntıdır.