Ana Sayfa | Yardim/SSS | RSS Feed | Iletisim

Önceki Başlıklar

Yalancı Yarim'e Destek için Gerekli Adres ve Telef...
Yalancı Yarim'e Destek
47. Bölüm Senaryosu (flower98) --8. kısım eklendi--
46. Bölüm (Videolar)
46. Bölüm Özel (Video)
6 Haziran Tarihli Uğur Kedi Mesajı
Replikler (46. Bölüm)
Replik ve Yorumlarla 46. Bölüm (Ebru Karaca)
46. Bölüm
Replik ve Yorumlarla 45. Bölüm (Ebru Karaca)
 

11 Haziran Tarihli Uğur Kedi Mesajı

Haziran 11, 2007


uğur kedi tafarından gönderildi (11-06-07, 13:01):

merhaba yy dostları...yazdıklarınızı sevgiyle, üzüntüyle, içim kabararak, yüreğim burkularak okuyorum. bir yıldır bu çılgın temponun bu kadar içten karşılığını görmek profesyonel başarıdan çok daha fazla bir şey demek bizim için. sizlerle son durumu paylaşmak istiyorum. bildiğiniz gibi star yeni bir dizisine yer açmak için dizimizi çarşambaya aldı. bizimle beraber iki dizisinin de yerini değiştirmiş oldu. ne yazık ki, televizyonculukta her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. burada da böyle oldu. yeni iş tutmadı. yeri değişen diziler zor gün ve saatlere denk geldiği için kan kaybetti. ve nihayetinde ticari bir kuruluş olan kanal da, reklam geliri olarak karşılığını alamadığı bu dizileri bitirmeye karar verdi. bizim teklifimiz olan cumartesiye geçme fikrine onlar da sıcak bakmakla birlikte genel prototip yapıları içinde bu durumu organize edemediler ve çarşamba akşamları zor işlerin karşısında tutnmaya çalışmaya devam ettik. gelelim şimdiye...bu hafta cumartesiye alma çabası vardı. ama şu ana kadar bize iletilen bir bilgi yok. son üç bölüm cumarteside yayınlanır ve göreceli olarak bir yükselme sağlanır ise devamına yönelik olumlu bir karar çıkacaktı. ancak biz de şu anda son üç bölümün yayın tarihi hakkında bilgi sahibi değiliz. starda sonuç ne olursa olsun final olmayacak. çünkü gerçekten kendi türünde kült bir iş olan yy'in ismini açıklamamın şu an doğru olmadığı bir kanalda devam ihtimali var. sizin de yazdığınız gibi, alelacele bir finali haketmeyen dizimize çok ama çok güzel bir finali daha uzun zaman sonra ve tadını çıkarta çıkarta yapmak istiyoruz. şimdilik durum budur. şimdiye kadar olduğu gibi, yine en son, en doğru bilgileri benden ve anı anına duyacaksınız. sizden yine sadece gönlünüzü ve desteğinizi bekliyor yalancı yarim ekibi...


uğur kedi tafarından gönderildi (11-06-07, 15:13):

sevgili ceronimo çok güzel birşey yapmış: gazetelerin önemli tv eleştirmenlerinin mail adreslerini yazmış. bundan güzel adres olur mu?

uğur kedi tafarından gönderildi (11-06-07, 16:03):

bu arada bodrum'da şenlik var. naz tarık'ın peçeteye yazdığı şeyi okumak için bir kayalığa tüner.
-allahım ne olur hayallerim şu batan güneş gibi yokolmasın, der. peçeteyi açar.
-tarık (ses) ister çalışmak için olsun, ister tatil yapmak için, gideceğim ilk yer daima senin yanın olurdu. neden diye sorma, bilsem onu da yazardım...ama zaten peçetede de yer kalmadı...şoförün...dostun...arkadaşın...sırdaşın tarık.

sonra naz ve tarık kayalıklarda buluşur. naz yanındaki torbadan bir şişe şarap çıkartır.

tarık-bir saat sonra sahneye çıkacağız, pek fazla içmesek...
naz- ama o zaman...söylemek istediklerimi söyleyecek cesaret bulamam.
tarık-nesrin hanımın karşısına geçip, alın stajınızı başınıza çalın mı diyeceksin?
naz- hayır...konuşacağım kişi...
naz kadehi diker, bitirir.
naz-sensin...ve bunu söylemek için bile bir kadeh bitirmem gerekiyorsa...geri kalanını söylemek için bana bi kasa şarap lazım.

ya...işte böyle aşk bacayı sardı fena halde...siz izlemeye devam edin.


Dizifilm.com forumlarından alıntıdır.